Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niels Nedergaard

Delaney om FCK-retur: En dag sker det


Thomas Delaney var onsdag aften tilbage på sin tidligere hjemmebane i Parken, og selvom landsholdsspilleren er en ægte FCK-dreng, så ligger en retur ikke lige rundt om hjørnet.
Det er de fleste FCK-tilhængeres våde drøm at se Thomas Delaney vende retur til FCK og trække den hvide trøje over hovedet igen.

Den danske landsholdsspiller er en sand publikumsfavorit i Parken, og det fornemmede man onsdag aften, hvor Delaney blev hyldet både før og efter kampen, mens han samtidig klappede ned mod de dedikerede FCK-fans på Sektion12.

En retur er dog ikke aktuelt lige nu, og selvom der har været diverse skriverier og rygter om en genforening mellem Delaney og FCK, så har det ikke rigtig været på tale.

- Jeg har en toårig kontrakt endnu, så lad os parkere den der. En dag har jeg sagt. Det kommer til at ske, sagde Delaney til Indkast.dk og den øvrige presse efter kampen i mixedzone.

Når det kommer til spørgsmålet om, hvorvidt der har været kontakt mellem Delaney og FCK i dette transfervindue, jokerlandsholdsspilleren og fortæller, at William Kvist oftest spørger ham om det.

- Øh, nej ikke ud over, at hver gang, jeg snakker med William, så spørger han, om det er nu, og jeg snakker ikke meget med William, men sådan hver 2.-3. måned også om landsholdet, så det er der ikke noget nyt i, forklarede en kæk Delaney til pressen.

Den danske midtbanestjerne indrømmede dog, at det er noget helt specielt for ham at spille i Parken – og denne aften var ingen undtagelse, selvom han kender til stemningen og har optrådt foran det medrivende publikum flere gange i sin FCK-tid.

- Det var anderledes. Det var en underlig følelse at være i et forkert omklædningsrum, men det var sjovt. Det var en varm velkomst, vi fik. Desværre ikke det bedste resultat. Når stadion synger på den måde efter kampen, så mærker jeg det og sætter stor pris på og er ydmyg overfor. Det var en stor oplevelse for mig. Det skal der overhovedet ikke være nogen tvivl om, lød det fra Delaney.

Thomas Delaney skiftede i sommeren 2021 fra Dortmund til Sevilla, hvor han har kontrakt indtil sommeren 2025.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER