Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Anders Vestergaard

Transfervinduet lukkede for nyligt, men der er stadig masser af aktivitet i de engelske klubber.
Article image
Ritzau-Scanpix
Crystal Palace er parate til at lægge et bud på 172 millioner kroner på Conor Gallagher, hvis Chelsea dropper buddet på den engelske midtbanespiller, når transfervinduet åbner til Januar. (The Sun)


Liverpools unge spiller James Norris er interessant for Huddersfield, som også forsøgte at hente spilleren på deadline-dagen, men Liverpool blokerede skiftet. (The Sun)

Phil Jones ligner en mand, som skal finde ny adresse til januar. Den skadesplagede forsvarsspiller er blevet sparket ud af United-truppen, for at gøre plads til Erik ten Hags nye spiller. (Sky Sports)

Wolves vil have Diego Costa, og spanieren skal til prøvetræning i klubben i denne uge. Hvis han imponerer, forventes Volwes at skrive under med spilleren, som er uden kontrakt. (Sky Sports)

Brighton er klar til at forhandle med Liverpool angående en transfer af midtbanespilleren Moises Caicedo til januar. Liverpool forsøgte allerede denne sommer at hente spilleren, men buddet blev afvist af Brighton, og Liverpool endte derfor med at hente Arthur i Juventus. (Tera Deportes)

Bristol Citys Antoine Semenyo er stadig på radaren hos Crystal Palace, som dog venter på, at angriberen er tilbage i form, før man vil lægge et bud på den 22-årige ghaneser. (The Sun)


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik