Fodbold nyheder

Danske Joachim Andersen modtog dødstrusler ovenpå skalle fra Liverpool-angriber

Af Anders Steindorff Vad

“Fuck you”, ”pathetic little bitch boy” og “I will kill you and your family” var blot nogle af de skældsord, som danskeren måtte stå model til ovenpå en overbevisende præsentation for Londonklubben, Crystal Palace, mandag aften.
Article image
Hvad der på papiret lignede en nem kamp for Liverpool, gik mandag aften hen og blev til en svær omgang for sidste års Champions League-finalister. En kamp der endte 1-1. Særligt danske Joachim Andersen gjorde det svært for den nyindkøbte Liverpool-angriber, Darwin Núñez. Dette resulterede i en skalle til danskeren. Efterfølgende modtog Núñez det røde kort, hvilket betød at uruguayeren blev sendt tidligt i bad til Liverpools fans store frustration.


Frustrationerne fortsatte dog efter kampen blev fløjtet af, og dette fik en håndfuld vrede fans til at konfrontere Andersen - direkte på hans personlige instagram-konto. Hårde beskeder som “Fuck you”, ”pathetic little bitch boy” eller “I will kill you and your family” var blandt de beskeder, danskeren kunne finde blandt de vrede fans, som mente, at danskeren var faldet lige lovligt nemt, efter den skalle han fik af Darwin Núñez.Den danske forsvarsspiller valgte som modsvar at poste screenshots af truslerne og hadbeskederne. Her var navne og profilbilleder tilmed ikke sløret, hvorefter danskeren pegede fingre af en, ifølge ham, rådden fankultur.

- Jeg fik måske 3-400 af disse beskeder i går aftes. Jeg forstår, at I støtter et hold, men hav noget respekt og stop med at spille hårde på internettet, skriver Joachim Andersen.

Den danske Crystal Palace-forsvarer valgte afslutningsvist i sine opslag at bede om ændringer fra både Instagram og Premier League.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik