Fodbold nyheder

FCM kigger på trænermulighed i Skotland

Af Niklas Gerster

FC Midtjylland skal have fat i en ny cheftræner. Nu er der således et konkret navn på bordet.
Article image
Ritzau-Scanpix
Ifølge B.T.-podcasten ”Transfervinduet” er den 38-årige skotte John Kennedy et emne til cheftrænerposten i FC Midtjylland. Kennedy er i øjeblikket assistenttræner i storklubben Celtic FC. Han har været hos Celtic i det meste af sin trænerkarriere, hvor han har udfyldt flere roller som både spiller, scout, assisterende træner, ungdomstræner og vikarierende cheftræner.


Et ungt udenlandsk trænernavn er således en af de første konkrete bud på en ny chef på Heden. I podcasten forlyder det desuden at et andet varmt navn, i form af David Nielsen, ikke er et emne for de danske titelbejlere. Der skulle ikke være konkrete forhandlinger på bordet endnu, men ifølge B.T. skulle skotten have udvist interesse for jobbet.

Det har af flere eksperter og medier været nævnt, at det meget vel kunne blive en udlænding, som overtager cheftrænerposten i FC Midtjylland. Skulle det ske, vil det således være første gang i klubbens historie. Kunne Kennedy være den mand, FCM skal bruge til at jagte den nationale såvel som internationale succes, som klubben bliver målt på?

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik