Fodbold nyheder

Medie:
Xavi giver grønt lys til salg af stjerner!

Af Anders Mathiasen

Så skal der sælges ud i Barcelona…
Article image
FC Barcelona skal have solgt ud af de spillere, som ikke indgår i Xavis planer for den kommende sæson. Oscar Mingueza har allerede forladt klubben, mens også Martin Braithwaite og Riqui Puig meldes om at være tæt på en afsked med klubben.


Nu melder den spanske avis SPORT om, at Barcelona-træner Xavi Hernandez har givet det grønne lys til at sælge flere spillere fra førsteholdstruppen. Her er der tale om Sergino Dest og Memphis Depay, som angiveligt ikke indgår i Xavis planer for den kommende sæson.

Selvom Dest i øjeblikket ligner førstevalget til højrebacken, har klubben planer om at hente spanske Cesar Azpiliqueta i Chelsea, mens også Ronald Araujo, Jules Kouné og Sergi Roberto er mulige spillere til at optage højreback-positionen. Selvom Sergino Dest´s alder betyder, at han har fremtiden foran sig, er Xavi villig til at sælge amerikaneren, da det vil betyde, at det vil give plads, at nye spillere kan registreres.

Hvad angår Memphis Depay er hollænderen faldet ned i rækkerne, efter man har hentet både Robert Lewandowski og Raphina, som begge er foran Depay i kampen om en plads i startopstillingen. Depay selv er villig til at forlade Camp Nou, men han er kun villig til at skifte på en fri transfer, hvilket vil betyde, at Barcelona er nødsaget til at rive hans kontrakt i stykker, og det kommer til at koste for den catalanske storklub.

Depay især tiltrækker sig opmærksomhed fra flere storklubber heriblandt Juventus i Italien og Tottenham og Arsenal i England. Om Depay vil tilbage til England, eller om han foretrækker et skifte til Italien, vil vise sig. Der meldes ikke om specifikke klubber, der er interesserede i at hente Sergino Dest.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik