Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Mandagens internationale rygter

Her er dagens internationale rygter. Hør bl.a. om Kane, Lewandowski, Bernardo Silva og Koulibaly.
Bayern München overvejer at gå efter Harry Kane som erstatning for Robert Lewandowski, eftersom den 33-årige polske angriber er opsat på at forlade tyskerne. (Kicker)

Paris Saint-Germain og Chelsea vil melde sig ind i jagten på Lewandowskis underskrift, hvis hans ønske om at skifte til FC Barcelona skulle gå i vasken. (Mail)

Barca er stadig positive i forhold til deres muligheder for at hente den 27-årige portugisiske midtbaneprofil Bernardo Silva i Manchester City. (Mundo Deportivo)

Napoli har værdisat Kalidou Koulibaly. 298 millioner kroner er prisen for den 31-årige senegalesiske krumtap i forsvaret, og Chelsea skulle være klar til at matche tilbuddet. (Corriere dello Sport)

Juventus er dog også ude efter Koulibaly. Storklubben fra Torino håber på at finansiere transferen ved at sælge Matthijs de Ligt, for de ønskede 791 millioner kroner. Chelsea og Bayern München skulle stå forrest i køen som bejlere til den 22-årige midterforsvar fra Holland. (Tuttosport)

Sevilla er interesserede i Tottenhams 25-årige spanske venstre back Sergio Reguilon. (Daily Mail)

FC Barcelona skulle være enige med Cesar Azpilicueta om de personlige kontraktforhold. Chelsea ønsker en overgangssum på 61 millioner kroner for deres 32-årige spanske forsvarsspiller. (Evening Standard)

Flere klubber fra den amerikanske liga MLS har henvendt sig til 33-årige Sergio Busquets fra FC Barcelona. MLS-klubberne skulle have forhørt sig omkring muligheden for at den defensive midtbanespiller fra Spanien vil fortsætte karrieren i USA næste sommer. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER