Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Tirsdagens internationale rygter

Her følger tirsdagens internationale rygter. Hør bl.a. om Ronaldo, Ziyech, Depay, Lenglet og Bergwijn.
FC Barcelonas præsident Joan Laporta og agenten Jorge Mendes diskuterer muligheden for at hente Cristiano Ronaldo. Dermed åbnes der op for det, der ville være et sensationelt skifte fra det tidligere Real Madrid-ikon. (AS)

AC Milan arbejder på at indgå en låneaftale med Chelsea om den 29-årige marokkanske kantspiller Hakim Ziyech. (Athletic)

FC Barcelona vil af med Memphis Depay, og Tottenham er angiveligt interesserede i den 28-årige hollænder. Angriberen kan forlade det catalanske for blot 147 millioner kroner. (Sport)

Tottenham er desuden tæt på at lukke en låneaftale med Barcas 27-årige franske midtstopper Clement Lenglet. (Fabrizio Romano)

Spurs er for alvor på forsvarsjagt i det spanske, da de fortsat har interesse i 25-årige Pau Torres fra Villarreal. (Mirror)

Tottenham-spilleren Steven Bergwijn er opsat på at skifte til Ajax. Dette er på trods af, at den 24-årige hollænder har tilbud fra både Manchester United og Everton. (De Telegraaf)

Nicolas Tagliafico kan handles i Ajax for blot 28 millioner kroner. Brighton er en af klubberne, som lurer på en billig handel af den 29-årige venstre back fra Argentina. (Sussex Live)

Lille har afvist et bud på Amadou Onana fra West Ham. ”The Hammers” skulle have budt knap 173 millioner kroner for det 20-årige midtbanetalent fra Belgien. (Athletic)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER