Fodbold nyheder

AC Milan nærmer sig Ziyech

Af Niklas Gerster

De italienske mestre har luret på den marokkanske Chelsea-profil i et stykke tid. Nu nærmer de sig måske en aftale.

Article image

Ifølge den velkendte transferjournalist Fabrizio Romano har Chelsea og AC Milan været i dialog om den 29-årige marokkaner i de sidste fjorten dage. Chelsea-manager Thomas Tuchel skulle ifølge Romano også være positivt stemt over for, at transferen bliver en realitet.


Det ville være et væsentligt krydderi til offensiven for AC Milan, hvis de sikrer sig Ziyechs underskrift. Den traditionsrige italienske klub skal bl.a. forsøge at spille en større rolle i Champions League, end det var tilfældet i sidste sæson, og mon ikke Ziyech ville kunne hæve holdets niveau.

Hakim Ziyech skiftede til Chelsea i 2020 fra Ajax. Der var kæmpe forventningerne til ham ovenpå hans strålende præstationer for Ajax i Champions League sæsonen forinden. Han har dog ikke helt kunnet leve op til de store forventninger hos London-mandskabet, hvor han har skullet konkurrere med en række andre offensive kvalitetsspillere. Marokkaneren har repræsenteret ”The Blues” 23 gange i sæsonen, og det er blot blevet til fire mål og tre assists fra hans fod.


Mere om Hakim Ziyech

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik