Fodbold nyheder

La Liga-præsident udelukker ikke Barca-storindkøb

Af Daniel Fisker

FC Barcelona kan stadigvæk vælge fra øverste hylde, hvis den catalanske storklub formår at trække i de rigtige håndtag.

Article image

Der svirrer konstant rygter om FC Barcelona på rygtebørsen, selvom den catalanske storklub fortsat befinder sig i en penibel økonomisk situation. Derfor handler de fleste rygter også om spillere, der efter sigende er på vej væk fra Barcelona, men spillere såsom Manchester City-profilen Bernardo Silva rygtes trods alt til Camp Nou.


Barcas økonomiske problemer har i den grad været et samtaleemne – i særdeleshed siden den catalanske storklub hentede Sergio Agüero til Camp Nou. La Liga-præsidenten Javier Tebas er dog ikke overbevist om, at de økonomiske problemer bliver en klods om benet i sommerens transfervindue. Det kræver dog, at spiller deres kort rigtigt.

- Hvis Barcelona formår at trække i de rigtige, økonomiske håndtag, så vil de være i stand til at hente Lewandowski, Bernardo Silva – og også andre, udtaler Javier Tebas ifølge Manchester Evening News.

Danske Andreas Christensen skulle være så godt som selvskreven til at gøre sit indtog i Barcelona, når hans kontrakt med Chelsea udløber den 1. juli. Bayern München-angriberen Robert Lewandowski skulle også være et varmt navn i Barca, som efter sigende også har et godt øje til Chelsea-backen Marcos Alonso, Wolverhampton-midtbanespilleren Rúben Neves og Leeds-kantspilleren Raphinha.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik