Fodbold nyheder

Mané efter Bayern-skifte: Jeg var aldrig i tvivl

Af Philip Dar

Selvom den officielle udmelding stadig lader vente på sig, har Mané givet sit første Bayern-interview.

Article image

Han er teknisk set stadig Liverpool-spiller, men Sadio Mané er blevet fotograferet i en Bayern München-trøje og er blevet spottet i München for at gennemgå et lægetjek forud for sit skifte til Bayern München. Efter dette lægetjek, gav Sadio Mané endda et interview til tyske Bild.


- Da min agent første gang fortalte mig om Bayerns interesse, så var jeg allerede spændt på muligheden. Jeg kunne se mig i klubben med det samme. Det er en af de største klubber i verden og et hold, som kæmper for enhver titel. Så for mig, lignede det en rigtig god idé og den rigtige beslutning at komme her, udtaler Sadio Mané til Bild.

Senegaleseren åbner dog også for, at der var andre klubber, som bød sig til, men som blev afvist hurtigt af den 30-årige offensivsspiller.

- Min agent fortalte mig, at der var bud fra andre klubber også. Det er en del af gamet. Jeg havde dog følelsen lige med det samme, at Bayern var det rigtige, da de præsenterede deres plan for mig. Jeg kunne bedre se mig selv i Bayerns plan end i nogle andres.

Mere om Sadio Mané

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik