Philip Dar

Torsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Den franske midtbanespiller Paul Pogba er tæt på at skifte til italienske Juventus på en fireårig aftale. (Sky Sports)

Juventus forventer, at Pogba underskriver en aftale med dem i starten af næste uge. (Guardian)

Chelsea kan gå glip af en aftale med deres ønskespiller Jules Kounde, da Sevillas franske forsvarsspiller er i avancerede forhandlinger omkring et sommerskifte til FC Barcelona. (Catalunya Radio)

Der foregår forhandlinger mellem Chelsea og Inter omkring en lejeaftale med den belgiske angriber Romelu Lukuku, men den 29-årige angriber er nødt til at gå drastisk ned i løn. (Telegraph)

Inter er selvsikre omkring at nå til enighed med Chelsea, selvom de to klubber er knap 40 millioner fra hinanden på det økonomiske spørgsmål. (Sky Sports)

Portos præsident udtaler, at et bud på den 24-årige midtbanespiller Vitinha fra en unavngiven klub, er blevet afvist. Arsenal er blandt de interesserede klubber. (Express)

Juventus kan tilbyde den tyrkiske midtstopper Merih Demiral til Chelsea, som en del af en bytteaftale for Chelseas italienske midtbanespiller Jorginho. (Calciomercato)

Marco Asensio, som har et år tilbage af sin kontrakt, ønsker at blive i Real Madrid, men føler, at han fortjener en lønstigning. (Marca)

Real Madrid håber at hente Dortmunds 18-årige engelske midtbanespiller Jude Bellingham for 675 millioner kroner, selvom de møder konkurrence fra Manchester United og Liverpool. (Metro)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER