Niklas Gerster

Onsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter. Hør bl.a. om Tchouameni, Leao, Nunez og Lewandowski.
Real Madrid har indgået en aftale med Monacos eftertragtede midtbaneprofil Aurelien Tchouameni. Transfersummen for den 22-årige franskmand er på svimlende 743 millioner kroner. (Athletic)

AC Milans 22-årige portugisiske angrebsstjerne Rafael Leao er på radaren hos både Chelsea, Newcastle og Paris Saint-Germain. (La Repubblica)

Benficas 22-årige angrebsprofil Darwin Nunez er en eftertragtet herre. Både Manchester United og Newcastle har kig på uruguyaneren, som blev topscorer i den bedste portugisiske række. (Sebastian Giovanelli)

Transfersagaen om 33-årige Robert Lewandowski fortsætter, og den polske angrebsstjerne har nu i en polsk podcast udtalt, at han vil forlade Bayern München for at få ”flere følelser” i sit liv. Han siger ligeledes om de tyske mestre at ”i sidste ende ville de ikke lytte til mig.” (Bild)

AC Milan håber på at kunne gennemføre deres køb af to markante profiler fra franske Lille. Det drejer sig om den 22-årige hollandske forsvarsspiller Sven Botman samt den 24-årige portugisiske midtbanespiller Renato Sanches. (90min)

Red Bull Salzburgs 21-årige østrigske angrebstalent Junior Adamu er ombejlet hos flere Premier League-klubber. Både Leeds, Southampton og West Ham har meldt deres interesse for U21-landsholdsspilleren. (Sky Sports Austria)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER