Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: UEFA Nations League
FT
1 - 2
(0 - 0)
Frankrig
Danmark
K. Benzema (51)
A. Cornelius (68), A. Cornelius (88)
Torsten Brix

Hjulmand jagter det ekstraordinære

Hvordan bliver fremtiden for Skov Olsen, Damsgaard, Dolberg, Lindstrøm og Daramy?
- De skal gå fra gode klubber i Europa til nogle af de bedste klubber i Europa. Det er ekstremt vigtigt. Det er en afgørende faktor, så vi på længere sigt kan holde en plads mellem de 10-12 bedste landshold i verden. Det er lidt imod, hvad man kan forvente af et land som vores. Derfor skal vi også investere i at få de rette rammer for vores spillere, men det er på længere sigt.

Sådan siger landstræner Kasper Hjulmand i dagens udgave af Jyllands-Posten inden Danmark i aften skal møde Frankrig. Et hold der er bedre end det danske, men det danske landshold kan i fremtiden få nogle spillere, der kan noget ekstraordinært – mener Hjulmand:

- Vi har en del offensive spillere. Andreas Skov Olsen har potentialet til det, Mikkel Damsgaard det samme, Kasper Dolberg også, Jesper Lindstrøm er godt i gang, og vi har Mohamed Daramy, der har vist sig frem i en ung alder. Jeg håber, at han får fodfæste i Ajax Amsterdam, og jeg synes, vi har typer, der kan gøre det. Men det kræver, at de træffer rigtige valg,

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER