Fodbold nyheder

Wilshere med opsigtsvækkende AGF-kommentar

Af Anders Mathiasen

Jack Wilshere har nu åbnet døren for at blive i AGF i næste sæson
FOTO: AGF
FOTO: AGF
Det trak overskrifter da AGF offentligjorde, at man hentede den tidligere Arsenal-stjerne Jack Wilshere tilbage i januar. Den 30-årige englænder fik en kontrakt for resten af sæsonen, og han nåede at spille 14 kampe i Superligaen.


Kontrakten med AGF er nu udløbet, og det er derfor naturligt at tænke, at Wilshere ikke spiller i AGF i næste sæson. Dog fortæller englænderen selv til mediet The Athletic, at han godt kan forestille sig at spille i AGF i næste sæson.

- I slutningen af sæsonen har alle brug for at tænke sig om, før man begynder samtalerne om fremtiden. Træneren blev fyret, så der kommer en ny træner til den kommende sæson. Jeg vil gerne tilbage til AGF, hvis den nye træner vil have mig.

Den tidligere engelske landsholdsspiller sender da også rosende ord i retning af AGF. Han fremhæver, at stemningen aldrig blev dårlig på trods af svingende resultater på banen.

- Der var ingen egoer, alle arbejdede hårdt hver eneste dag til træning. Der var ingen problemer, selv når vi tabte kampe. At være i en klub, og du taber fem eller seks kampe. Jeg har været i klubber, hvor det er sket - kan tingene blive lidt grimme, og spillere begynder at sige ting til hinanden, og de begynder at pege fingre.

- Det var der ikke noget af. Det var faktisk ret unikt i forhold til sammenholdet. Alle var gode mennesker, alle talte engelsk, så det var en virkelig let overgang, afsluttede Jack Wilshere.


Mere om Jack Wilshere

Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik