Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Daniel Wass afviser FCK: Det er Brøndby eller Avarta

Daniel Wass fastslår, at hans hjerte kun banker for en storklub i København.
32-årige Daniel Wass bliver fra tid til anden nævnt som en profil, der potentielt snart kunne vende næsen hjem til den danske andedam i Superligaen. Både FC København og Brøndby IF har været nævnt i forbindelse med spekulationerne, men Wass konstaterer nu, at han kun kan se sig selv i den gule Brøndby-trøje.

Wass er for nyligt vendt tilbage fra en skade som han pådrog sig tilbage i februar, da han debuterede for sin nuværende klub Atletico Madrid. På trods af sin tilbagekomst har spilletiden i det spanske været særdeles mangelfuld. Med tanke på Wass’ muligheder for at blive en del af VM-truppen til november har han derfor brug for mere kontinuerlig spilletid. Men skal det være i Danmark, har Wass udelukkende en arbejdsgiver for øje. Til bold.dk har han udtalt følgende om interessen fra Brøndby:

- Det er jeg jo rigtig glad for, og det er selvfølgelig også noget jeg havde håbet på. Det er ikke nogen hemmelighed, at det er der, jeg søger hen, hvis jeg skal hjem.

I samme udtalelser til bold.dk bliver han også forholdt muligheden for et skifte til FCK. I forbindelse med hans svar på den mulighed nævner han i stedet, at Avarta kunne være et alternativ til Brøndby IF. En kommentar som han formentlig har brugt for at cementere, at FCK er helt udelukket. Avarta spiller i 2. division, og selvom det er Wass’ barndomsklub, er det trods alt svært at forestille sig, at det skulle være hos dem, han vil jagte sin VM-plads.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER