Fodbold nyheder

Fati er tilbage på det spanske landshold

Af Niklas Gerster

FC Barcelonas 19-årige angrebstalent Ansu Fati er udtaget til det spanske landshold forud for Nations League-kampene i juni.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den spanske landstræner Luis Enrique har sat navnene på de 25 spillere, som skal tørne ud for Spanien i de kommende Nations League kampe. Her er 19-årige Ansu Fati blevet udtaget for første gang siden 2020.


Stortalentet med de afrikanske rødder har i den seneste tid bøvlet med skader, og det har gjort det svært for ham at opretholde en kontinuerlig form. Luis Enrique har set bort fra ham under de seneste landsholdsudtagelser, men nu er det unge angrebshåb igen tilbage på holdet.

Det er blevet til fire landsholdsoptrædener for Fati, men hans åbenlyse talent peger på, at der venter mange flere kampe for ham i fremtiden. I indeværende sæson har han blot haft 10 optrædener, som han dog har lavet fire mål i. Man kan altså statistisk regne med mål fra Fati i næsten hver anden kamp, og hvis skaderne kan holdes på afstand, ligner han derfor en mand til fremtiden for FC Barcelona såvel som for Spanien. Resten af Spanien-truppen fremgår af opslaget nedenunder.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Selección Española de Fútbol (@sefutbol)


Mere om Ansu Fati

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik