Fodbold nyheder

Liverpool har festparade i støbeskeen – Quadruple eller ej

Af Niklas Gerster

”The Reds” fra Liverpool har gang i en forrygende sæson, og har allerede sikret sig to nationale titler. Det skal fejres, men hvor euforisk kan festen blive?

Article image

Liverpool har leveret imponerende resultater i 2021/22-sæsonen, og har allerede vundet to titler – FA Cup og Carabao Cup. De har dog stadig to mere prestigefyldte trofæer i sigtekornet. Premier League og Champions League. For at kunne sikre sig en historisk ”quadruple,” har de derfor to skæbnesvangre kampe tilbage. De kan vinde Premier League på søndag, hvis de vinder imod Wolverhampton, samt hvis Manchester City ikke vinder imod Aston Villa. Derudover skal de møde Real Madrid i Champions League-finalen den 28. maj i Paris.


Der er dog uanset udfaldet af antal trofæer for sæsonen lagt op til fest og farver i den fodboldglade havneby. Goal fortæller at klubben har annonceret, at de planlægger at afholde en festparade den 29. maj, hvor Liverpool-fans kan hylde deres by-heltes flotte sæson. Både Liverpools herre- og kvindehold vil blive hyldet på dagen. Liverpools kvindehold har vundet denne sæsons Championship.

Byens borgmester Joanne Anderson hylder også klubbens flotte resultater, og udtaler følgende om festdagen:

- Uanset udfaldet af denne sæson og Champions League-finalen så har Liverpool FC og Liverpool FC Women allerede gjort os stolte, og vi vil give begge hold den hjemkomsthyldest, som de fortjener.

Liverpool-fans kan altså godt begynde festforberedelserne, da de nu er blevet lovet en på mange måder udsat festfejring. Liverpool blev nemlig engelske mestre i 2020 under den store corona-nedlukning. Spørgsmålet er så blot, hvor mange trofæer de får lov at tage med hjem til den store fest.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik