Fodbold nyheder

Mbappe: Min beslutning er taget

Af Philip Dar

Den franske verdensstjerne er meget snart klar til at offentliggøre hvad fremtiden byder på.

Article image

Paris Saint-Germain? Real Madrid? Noget helt tredje? Hvad fremtiden byder på for Paris Saint-Germain-angriberen Kylian Mbappe, får vi meget snart svar på. Den 23-årige verdensmester har kontraktudløb i Paris denne sommer, men klubbens argentinske træner, Mauricio Pochettino, udtalte tilbage i april, at han er 100% sikker på, at Mbappe forlænger sin kontrakt med PSG.


Flere medier har på det seneste berettet om, at PSG-præsident Nasser al Khelaifi skulle have overbevist Mbappe-lejren om at forlænge kontrakten, selvom Real Madrid står klar med åbne arme.

Forleden vandt Mbappe så prisen for årets spiller i den franske Ligue 1 for tredje sæson i træk. Denne lejlighed benyttede Mbappe til at tease lidt for fremtiden.

- Det kommer ud meget snart, det er næsten på plads. Min beslutning er taget, ja næsten i hvert fald. Hvorfor har jeg været så lang tid om det? Fordi man er nødt til at respektere alle parter. Jeg ved, at folk forventer en del fra mig. Sådan er det. Jeg vil også gerne have tingene til at gå hurtigere, men det handler ikke kun om mig. Men nu står vi her. Det er på plads. Der mangler bare lige de sidste detaljer, sagde Kylian Mbappe ved UNFP Awards ifølge ESPN.

Mere om Kylian Mbappé

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik