Fodbold nyheder

Barca og Atletico Madrid i potentiel angriber-byttehandel

Af Philip Dar

Torsdag blev de to klubbers respektive sportsdirektører spottet sammen.

Article image

FC Barcelonas sportsdirektør, Mateu Alemany, blev torsdag aften spottet på en restaurant sammen med Atletico Madrids CEO, Miguel Angel Gil Marin, hvilket har givet anledning til en masse spekulation i de spanske medier.


Nogle medier mener at vide, at mødet drejede sig om Atletico Madrids interesse i at forkorte Antoine Griezmanns lejeaftale efter blot et år. Men ifølge Marca, drejede mødet sig i stedet om en byttehandel mellem de to klubber, hvor spanske Alvaro Morata skal tage turen til Barcelona, mens Antoine Griezmann skifter permanent til Madrid-klubben.

Alvaro Morata har været på FC Barcelonas radar siden januars transfervindue, hvor manager Xavi var meget opsat på at hente spanieren. Dengang kunne det dog ikke lade sig gøre, da Morata i øjeblikket er lejet ud til Juventus, hvilket besværliggjorde handlen midt på sæsonen. Juventus har dog endnu ikke besluttet, om de ønsker at hente Morata permanent for de 260 millioner kroner, som købsoptionen lyder på. Derfor er der en reel chance for, at han vender tilbage til Atletico Madrid, hvor FC Barcelona så vil hente ham.

Atletico Madrid forsøger samtidig at finde en måde, hvorpå de kan undgå at betale fuld pris for at gøre Griezmanns aftale permanent. Derfor skal de to sportsdirektører altså have mødtes for at diskutere en eventuel byttehandel.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE