Fodbold nyheder

Liverpool-stjerne færdig for sæsonen

Af Niels Nedergaard

Liverpool må undvære Fabinho i resten af sæsonen.
Article image
De er stadig med i alle turneringer, men nu har Liverpools drømme om den helt store quadrable lidt et stort knæk. Klubben må nemlig undvære midtbaneprofilen Fabinho resten af sæsonen.


Det skriver flere medier heriblandt The Independent.

Årsagen er en skade, som holder den brasilianske midtbanestjerne ude resten af sæsonen. En skade, som han pådrog sig undervejs i kampen tirsdag aften mod Aston Villa, hvor Liverpool var i store problemer, men red stormen af og vandt 2-1.

Efterfølgende var Liverpool-manager Jürgen Klopp ude og udtale, at han regnede med, at Fabinho måtte holde en kort pause fra banen, og nu er dommen altså kommet.

Liverpool må dermed undvære en af sine store profiler fra denne sæson i de resterende kampe, hvor holdet blandt andet står over for Champions League-finalen mod Real Madrid samt FA Cup-finalen i den kommende weekend, hvor holdet står over for Chelsea.

I Premier League er Liverpool i skrivende stund tre point efter Manchester City. Der resterer blot to runder i Premier League, hvorfor det nok er urealistisk, at Jürgen Klopps tropper ender med at kunne hive trofæet hjem.

Mere om Fabinho

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik