Fodbold nyheder

Medie: Barca-stjerne på vej til United

Af Niels Nedergaard

Snart kan FC Barcelona-stjernen Frankie de Jong være fortid i det catalanske.

Article image
Ritzau-Scanpix

Frenkie de Jong har gennem de sidste par sæsoner været en af de helt store profiler hos FC Barcelona, men snart kan hollænderens eventyr i det spanske være forbi. I hvert fald melder hollandske The Telegraph, at den hollandske stjerne er på vej til Manchester United.


Faktisk går mediet så langt, at de skriver, det er næsten 90 procent sikkert, at midtbanespilleren forlader Barcelona til sommer for at drage på nye eventyr.

Her skulle destinationen angiveligt være Manchester United, som har henter Frenkie de Jongs tidligere træner, Erik ten Hag som ny manager.

Et skifte vil derfor give mening for de Jong, der tidligere har været under Ten Hags vinger i Ajax, hvor hollænderen fik sit store gennembrud. Det er dog endnu ikke meldt ud, hvad den eventuelle pris for midtbanespilleren bliver.

Frenkie de Jong kom til Barcelona i 2019, hvor han skiftede fra netop Ajax. Siden da har han været en kæmpe profil for den spanske storklub, hvor det er blevet til 138 kampe. Hollænderens kontrakt udløber først med Barcelona i sommeren 2026.

Mere om Frenkie de Jong

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE