Stefan Lindahl

Endnu en Bologna-spiller i kikkerten hos Arsenal

Den skotske Bologna-back Aaron Hickey har imponeret stort i indeværende Serie A-sæson, og er nu et transfermål for Arsenal.
Allerede i går kunne Indkast meddele, at Arsenal er interesserede i at hente Bolognas skotske venstreback Aaron Hickey. Den interesse viser sig nu at være meget konkret. Ifølge mediet Corriere di Bologna forventes det, at de to klubber snart vil indgå de indledende samtaler i forhold til en transfer.

Arsenal vil angiveligt betale 150 mio. kroner for den skotske back, som Premier League-klubben vil satse på i stedet for Nuno Tavares. Bologna skulle heller ikke være helt afvisende overfor et salg af Hickey. Serie A-klubben købte den nu 19-årige skotte for 13 mio. kroner i Hearts i 2020, og kan derfor lave en heftig profit ved et salg.

Arsenal er ikke den eneste klub, som kigger på Hickey. Tidligere er både AC Milan og Napoli blevet nævnt som mulige destinationer for venstrebacken. I indeværende sæson har Hickey spillet 34 af 36 mulige Serie A-kampe for Bologna og leveret fem scoringer. I 33 af kampene er Hickey startet inde.