Niklas Gerster

Fredagens internationale rygter

Her følger fredagens internationale rygter.
Kylian Mbappe er på kanten til at underskrive en to-årig kontraktforlængelse med Paris St-Germain. Kontrakten vil give den franske stjerne 371 millioner kroner årligt, og derudover medfølger en tiltrædelsesbonus på knap 743 millioner kroner til den 23-årige angriber. (Le Parisien)

Mbappe’s mor fortæller imidlertid, at der fortsat er afbalancerede samtaler med PSG om sønnens fremtid. (Mirror)

Napoli’s 23-årige nigerianske skarpretter Victor Osimhen udtaler, at han helst vil skifte til Arsenal fremfor Manchester United eller Newcastle. (Gazetta dello Sport)

Den 28-årige argentiner Paulo Dybala er blevet tilbudt at skifte til Borussia Dortmund, når hans kontrakt udløber til sommer. Juventus-angriberen har ellers tidligere været sat i forbindelse med både Arsenal og Manchester United. (Corriere dello Sport)

RB Leipzig forsøger at holde klørene fast i den ombejlede 24-årige Christopher Nkunku i en enkelt sæson mere. De vil tilbyde ham en mere favorabel kontrakt, og herefter vil Bundesliga-mandskabet være forberedte på at lade ham gå i 2023. Manchester United har den franske angriber i kikkerten. (Bild)

Den 37-årige italienske forsvarslegende Giorgio Chiellini ønsker at drage til MLS i USA, når han stopper hos Juventus ved sæsonafslutningen. (Goal)

Den portugisiske topklub Sporting Lissabon har indløst købsoptionen på Manchester Citys udlånte spanske højre back Pedro Porro. Den 22-årige gennemfører en permanent aftale, og City får en tilbagekøbs klausul. (Fabrizio Romano)

Renan Lodi fra Atletico Madrid er på blokken hos Newcastle. De vil tilbyde 183 millioner kroner for den brasilianske venstre back. De er angiveligt også forrest i kapløbet, hvor Juventus bl.a. også jagter en underskrift fra den 24-årige forsvarsspiller. (Tutto Mercato)




MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER