Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Dar

Tirsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Real Madrid er tæt på at indgå en aftale med Chelseas Antonio Rüdiger om en fri transfer. Den 29-årige tyske forsvarsspiller er klar til et skifte til Bernabeu, hvor han forventes at tjene mindst 1,8 millioner kroner om ugen. (Guardian)

Paris Saint-Germains franske angriber Kylian Mbappe har været rygtet til Real Madrid til sommer, men franskmanden kommer ikke til at melde ud om sin fremtid indtil sæsonens sidste kamp mod Metz er færdigspillet den 21. maj. (Marca)

FC Barcelona er villig til at lade den hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong forlade klubben, hvis der betales 520 millioner kroner. Manchester United har tidligere vist interesse for midtbanespilleren. (El Chiringuito)

Paris Saint-Germain ønsker at beholde Lionel Messi i endnu en sæson, men er åben overfor at slippe den brasilianske angriber Neymar. (Sky Sports News)

AC Milan er tæt på at nå til enighed med Liverpools 27-årige belgiske angriber Divock Origi. (Calciomercato)

AC Milan, Chelsea og Real Madrid er interesseret i Manchester Citys 31-årige algeriske kantspiller Riyad Mahrez. (Foot Mercato)

Juventus er i forhandlinger om en aftale med den argentinske kantspiller Angel di Maria om en fri transfer til sommer. Dette sker efter, at PSG har besluttet ikke at forlænge Di Marias kontrakt. (Goal)

Reims er klar til at slippe den 19-årige franske angriber Hugo Ekitike til sommer for 265 millioner kroner. Newcastle forventes at genoptage deres interesse efter at have forhandlet med franskmanden i vinter. (Shields Gazette)

Ekitike tiltrækker også interesse fra Liverpool, Chelsea og Manchester United. (Goal)

Udinese ønsker at hente Arsenals spanske forsvarsspiller Pablo Mari på en permanent aftale, når hans lejeaftale udløber. (Football London)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER