Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Ti tips alle tipsters bør kende til

Mange sportsfans spiller på sport på nettet. Det kan være måde at tilføje lidt mere spænding til en fodboldkamp, et tennisopgør eller endda politiske begivenheder. Hvis du er glad for at spille på odds, bør du kende til de ti tips, som vi deler nedenfor.
Spil de rette steder
Der er mange bookmakere på nettet, og det er vigtigt, at du spiller på det rette sted. Du skal være sikker på, at du udelukkende vælger at stole på den rette virksomhed med dine penge. Her anbefaler vi at spille på lovlige sider som f.eks. Mr Green betting, da du her kan stole på, at du nemt kan indbetale og udbetale penge, når du har lyst til at gøre det.


Sammenlign odds
Tipsters bør også sammenligne odds. Langt de fleste bookmakere har de samme odds, men der kan være variationer. F.eks. kan du støde på højere odds med boostede odds. Desuden kan det også være, at bookmakerne ikke er enige i, hvem der er den største favorit. Der kan du altså maksimere dine potentielle gevinster ved at sammenligne odds.


Læs reglerne for odds
De fleste odds er meget ligetil, men der kan være en afgørende forskel. I fodbold bør man for eksempel undersøge, om odds er udelukkende ordinær spilletid, eller om det inkluderer forlænget spilletid. De bedste bookmakere gennemgår regler for odds på deres hjemmeside, så du ikke er i tvivl om det, når du spiller hos dem.


Fokuser på din yndlingssport
Det er en god idé at spille på sport, som du er glad for og derfor kender godt til. Glem alt om støj om, hvad det kan være bedst at spille på. Under alle omstændigheder vil svaret være, at du spiller på den sport, som du reelt har interesse i.


Læs Trivia
Det er sjovt at læse Trivia, og du kan også føle dig klogere end dine venner, når du kan imponere dem med din viden. Sjove fakta kan også bidrage til dit kendskab til en tennisspiller eller eksempelvis en fodboldtræner. Nyd at læse om Pep Guardiola, Rafael Nadal, eller hvem du ellers måtte have interesse for. Du bliver under alle omstændigheder klogere af den viden, som du læser.


Tjek sport for dummies
Selvom du måske allerede kender til fodbold, kan det være en god idé at læse sport for dummies. Her anbefaler vi, at du starter fra bunden og læser sportens regler. Hvis det for eksempel drejer sig fodbold, kan du læse om røde og gule kort, reglerne for offside, frispark og andre regler.


Glem alt om ønsketænkning
Alle tipsters bør lære at undgå at spille med hjertet. At spille på din yndlingsspiller eller favorit klub kan være en god motivation til at lære mere om dem. Det kan dog også påvirke din analyse eller mangel på samme. Nogle personer spiller med hjertet, fordi de drømmer om eller håber på at et vist resultat vil blive udfaldet. Hermed skal du træffe en beslutning, om du er i stand til at spille med hjertet eller hjernen.


Hav klare forventninger
Du skal være forberedt på, at du taber et væddemål. Før eller senere vil det ske. Du kan ikke altid vinde. Ikke alene er det normalt at tage fejl, men der kan også komme overraskelser i sportens verden. Det er en del af gamet og årsagen til, at det er populært at se sport. Hvis du altid var sikker på et udfald sport, ville der ikke være noget interessant ved at se det.

Sørg derfor at have realistiske forventninger til at du kan risikere at tabe dit væddemål. Det kan hjælpe dig med at fastsætte din indsats. Desuden kan det også hjælpe dig med de følelser, som går igennem din krop, når du taber et væddemål.


Tag ikke hastige beslutninger
Vi går direkte videre fra det forrige punkt. Når du taber et væddemål, anbefaler vi at trække en dyb indånding. Det er bedst at vente nogle minutter, timer eller måske en dag med at spille igen. Mange tipsters ender med at træffe hastige beslutninger, når de taber et væddemål, som de troede var en sikker vinder.

Der forsøger de at indhente de tabte gevinster. Problemet er at det nok er den ringeste løsning til at forsøge at dække tabene. Du bør altid gennemføre en god analyse af de væddemål, som du spiller på. Det inkluderer analyse af data, gennemgang af de seneste sportsnyheder og ekspertråd fra andre tipsters og sportseksperter.


Se sport
Vi anbefaler også at se sport. Hvis du er en hyppig læser på denne side, går vi ud fra, at du nok allerede ser sport. Alligevel nævner vi det for en god ordens skyld. Ikke alene kan du have det sjovt med at se din yndlingssport. Du kan også indhente nyttig viden til dine fremtidige væddemål på nettet.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER