Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Cristiano Ronaldo passer ikke til Erik ten Hags spillestil, i Manchester City har man udset sig en erstatning for Fernandinho, mens Newcastle United har udset sig sommerens mest oplagte transfermål.
Article image
Harry Kane ser ud til at ville afvise et skifte til Manchester United, når sæsonen er slut, fordi ”The Red Devils” tilsyneladende går efter at ansætte Erik ten Hag som klubbens nye manager – og ikke Kanes tidligere manager Mauricio Pochettino. (Mirror)


Erik ten Hag har gjort det klart over for ledelsen i Manchester United, at Cristiano Ronaldo ikke passer til hans spillestil. (Star)

Erik ten Hag overvejer at gå efter Tottenhams hollandske kantspiller, Steven Bergwijn, når han overtager managerposten i Manchester United.

Manchester United har fået en hjælpende hånd i deres jagt på Chelsea-forsvareren Antonio Rüdiger, som har kontraktudløb til sommer, fordi den 29-årige tyskers forhandlinger med FC Barcelona er gået i stå. (Sun)

Norwich-højrebacken Max Aarons står på ønskelisten hos Manchester United og Arsenal, mens Bayern München og Arsenal også holder et vågent øje med den 20-årige englænder. (Sun)

Sevilla-forsvareren Diego Carlos kan være det mest oplagte transfermål for Newcastle United denne sommer, hvis endnu et af Newcastles transfermål fra i januar, Sven Botman, vælger at skifte Lille ud med AC Milan. (Chronicle)


Manchester City har placeret AS Monaco-midtbanespilleren Aurelien Tchouameni øverst på deres sommerønskeliste, fordi Fernandinho, som tilsyneladende er på vej væk, skal erstattes. (Football Insider)

Tottenham er stadigvæk interesserede i Inter-angriberen Lautaro Martinez, som ”The Spurs” forsøgte at købe i januar, selvom Atlético Madrid efter sigende også har meldt sig ind i kampen om den 24-årige argentiner. (Football Insider)

Villarreal har taget hul på forhandlingerne med Tottenham, fordi ”Den Gule Ubåd” er interesseret i at få en permanent aftale med Giovani lo Celso, som har været udlejet til Villarreal siden januar. (Football Insider)

Leeds United har optrappet interessen for den kroatiske midtbanespiller Josko Gvardiol, som Premier League-klubben også var tæt på at få fingrene i, da han som 20-årig skiftede fra Dinamo Zagreb til RB Leipzig i 2020. (Football Insider)

Manchester City venter stadigvæk på at få svar på de kontrakttilbud, som i øjeblikket ligger os Riyad Mahrez, Raheem Sterling og Gabriel Jesus. (Teamtalk)

Brentford har snakket med Shakhtar Donetsk om at købe det ukrainske makkerpar Mykhaylo Mudryk og Mykola Matviyenko, når sommerens transfervindue åbner. (90min)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik