Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Mathiasen

Søndagens internationale rygter

FC Barcelona ser ud til at blive en dansker rigere, Erik ten Hag forbereder sig på jobbet som Manchester United-manager, Real Madrid er interesseret i Chelseas midtbanemotor og Napoli tilbyder vigtig spiller ny kontrakt.
Chelseas danske forsvarspiller Andreas Christensen og FC Barcelona er nået til enighed om en kontrakt, der vil bringe danskeren til Barcelona til sommer.

Bayern Münchens polske frontangriber Robert Lewandowski har fortalt FC Barcelona, at han er interesseret i et skifte til den catalanske hovedstadsklub, hvis de kan tilbyde ham en kontrakt på mere end to år. (Sport)

Real Madrid er blandt andre klubber interesseret i at hente Chelseas franske midtbanespiller N´Golo Kante, hvis det bliver muligt at hente ham til sommer. AS

Liverpools belgiske angriber Divock Origi er tæt på at skrive under på en fireårs kontrakt med AC Milan. (Calciomercato)

Erik ten Hag har angiveligt allerede gjort sig klart, hvilke spillere han vil hente til Manchester United, hvis man bliver manager for englænderne. Både den brasilianske kantspiller Antony fra Ajax og hollænderen Jurrien Timber er spillere, som Erik ten Hag vil have med til Manchester United. (Sunday Mirror)

FC Barcelona håber på at nå til enighed med den unge forsvarspiller Ronald Araujo om en ny konkrakt i den kommende uge, da man i Catalonien er opmærksom på, at spilleren har modtaget adskillelige tilbud fra Premier League-klubber. (Sport)

Napoli har tilbudt deres senegalesiske forsvarsspiller Kalidou Koulibaly en ny og forbedret kontrakt, der vil binde ham til Napoli indtil 2025.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER