Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Mathiasen

Liverpool-back springer ud som Barca-fan

Liverpools engeske højre back Trent Alexander-Arnold erklærer nu sin kærlighed til den catalanske hovedstadsklub.
Trent Alexander-Arnold, der i 2014 blev forfremmet til Liverpools førstehold, og som er en stor del af Jürgen Klopps Liverpool DNA, indrømmede forleden, at han er en stor beundrer af FC Barcelona. Selvom den unge Liverpool dreng er fan af Merseyside-klubben i hjertet, har den spanske klub alligevel en speciel plads hos ham. Det afslørede han i et interview med det engelske GQ Magazine.

- Jeg vil sige, at mit andet favorithold er FC Barcelona. Jeg føler, at de har de samme værdier og overbevisninger som Liverpool, da de også kan lide at bruge talenter fra deres eget akademi. Det er jeg stor fan af, afslørede Trent Alexander-Arnold og udtrykte dermed sin beundring overfor Barcelonas akademi La Masia.

Efter at have gået gennem Liverpools ungdomsafdeling og i 2014 blevet en del af førsteholdstruppen, havde Alexander-Arnold flere Barca-spillere som referencepunkt som ung spiller.

- Jeg voksede op med at se Messi og det specielle Barcelona-hold med Iniesta, Xavi, Henry og Eto´o spille fantastisk fodbold, afsluttede den engelske landsholdsback.

Selvom Trent Alexander-Arnold nu springer ud som FC Barcelona-fan offentligt, husker han nok tilbage på sit seneste møde med den spanske klub med stor tilfredshed. Det var en Champions League semifinale, som Liverpool vandt 4-0 på hjemmebane og dermed sendte FC Barcelona ud i Champions League mørket. Liverpool vandt senere Champions League-titlen med en 2-0 sejr over Tottenham i finalen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER