Fodbold nyheder

Laporta: Forvent mindst fire indkøb

Af Christian Bang Jensen

Barcelonas præsident Joan Laporta fortæller lørdag, at klubben i hvert fald vil hente fire nye spillere denne sommer. Norske Erling Haaland har man på nuværende tidspunkt dog ikke råd til.
Article image
Ritzau-Scanpix
Med den knusende sejr i El Clasico i sidste weekend ligner Barcelona et storhold, der meget snart er tilbage på toppen af fodboldscenen. Men selvom spillerne har løftet niveauet gevaldigt under Xavis ledelse, mener præsident Joan Laporta, at det fortsat er muligt at forstærke truppen.


I et interview med den Barcelona-baserede avis Mundo Deportivo fortæller den 59-årige præsident om de kortsigtede fremtidsudsigter for Blaugrana:

– Vi kommer til at færdiggøre mindste fire nyindkøb, som styrker angrebet, midtbanen og forsvaret

En af de helt store spekulationer har været om klubbens skrøbelige økonomi kan holde til et køb af den norske stjerneangriber Erling Haaland, der har kontrakt med Dortmund i den kommende sæson. Selvom Joan Laporta har været med til at puste til gløderne, melder han nu ud, at det ser mere end svært ud med projekt Haaland.

– (Erling) Haaland? Jeg har sagt det før. Der er handler, vi ikke kan lave, da det vil ramme klubben økonomisk indtil 2023. Dem der vil med på vores rejse, og det er mange, der vil, skal overholde vores lønpolitik.

Hvem de fire spillere er, er stadig oppe i luften, men tidligere på ugen kunne den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano fortælle, at der er lavet en aftale med midtbanespilleren Franck Kessie, der har kontraktudløb efter denne sæson hos Milan. Dertil er der også blevet snakket meget om Andreas Christensen og Cesar Azpilicueta, der begge har kontraktudløb i Chelsea, som på grund af situationen i Ukraine og sanktioner mod den russiske ejer Roman Abramovich, ikke kan skrive nye kontrakter i den kommende tid.


Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik