Annemette Svane

Målmand forlænger med BIF

Mads Hermansen har fået forlænget sin kontrakt med Brøndby IF.
Brøndby IF og Mads Hermansen er blevet enige om at forlænge danskerens kontrakt, så den løber frem til sommeren 2025. Ifølge klubbens hjemmeside har Brøndby IFs fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, udtalt sig om forlængelsen:

- Mads har i denne sæson vist, at han var mere end klar til den opgave, vi gav ham i sommer. Det havde vi selvsagt en god tro på, men derfra til at det rent faktisk er blevet bevist ved, at Mads uge efter uge har leveret stabilt og på et meget højt niveau, det glæder os alle. Både vi og Mads ønsker, at han skal fortsætte sin udvikling her i klubben, og derfor var forlængelsen af aftalen naturlig for begge parter.

- Med sit talent har Mads formået at udvikle sit målmandsspil gennem årene i Brøndby Masterclass og senere som en del af Superliga-truppen, men talent alene gør det ikke på det her niveau. Vi har et virkeligt stærkt træningsmiljø anført af målmandstræner Casper Ankergren og med rutinerede Thomas Mikkelsen og talentfulde Jonathan Ægidius i teamet, som hver dag presser hinanden til det yderste

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER