Philip Dar

Tirsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Paris Saint-Germain vil forsøge at hente Manchester Uniteds Marcus Rashford, hvis den 23-årige franske angriber Kylian Mbappe skifter til Real Madrid. PSG undersøgte muligheden for at hente Rashford sidste sommer, men United var ikke klar til at sælge da. (Mail)

Manchester City og Real Madrid fører kapløbet om Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland, selvom der også har været interesse fra Bayern München og FC Barcelona. Den 21-årige norske angribers fremtid forventes at falde på plads i de kommende uger. (Athletic)

New York Jets-ejer Robert Wood Johnson forbereder et bud på Chelsea. Johnson siges at have en stor viden omkring klubben og Premier League, da han har boet i London som amerikansk ambassadør i Storbritannien. (ESPN).

Det private konsortium Saudi Media har også taget kontakt til det amerikanske firma, Raine Group, som står for salget af Chelsea, omkring et muligt køb af klubben fra Roman Abramovich. (Goal)

Chelseas danske midtstopper Andreas Christensen har takket ja til et skifte til FC Barcelona på en fri transfer, når han nuværende kontrakt udløber til sommer. (Sport)

FC Barcelona-præsident Joan Laporta udtaler, at det var den sørgeligste beslutning nogensinde at lade argentinske Lionel Messi forlade klubben i sommer, men Laporta fortryder dog intet. (Barcelona FC, via Marca)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER