Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Simon Friis Christensen

Mange storklubber klubber på jagt efter en ny angriber i Juventus, Lukakus fremtid i Chelsea og meget mere i fredagens engelske rygter:
Article image
Chelsea-angriber Romelu Lukaku er blevet rygtet til sin gamle klub Inter, men den 28-årige angriber vil blive og kæmpe på Stamford Bridge. (Mirror)


Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United og Tottenham er alle interesseret i den argentinske angriber Paulo Dybyla, som der spiller for Juventus, men har kontraktudløb med klubben til sommer. (90 Min)

Newcastle går med i kampen mod Arsenal om at skrive under med Lille-angriber Jonathan David til sommertransfervinduet. (Mirror)

Arsenal er også på jagt efter den svenske angriber Alexander Isak, som der spiller for Real Sociedad. (Sport)

Newcastle er klar til at lave et bud på den belgiske Lyon-centerback Jason Denayer, som har kontraktudløb med Lyon til sommer. (RMC)

Everton går med i ræset mod Newcastle om at skrive under med Villareal-kant Arnaut Danjuma. (Calciomercato)


Manchester United er interesseret i at skrive under med Chelsea-centerback Antionio Rudiger til sommer, når han står som fri agent efter hans kontraktudløb med “The Blues”. (Mirror)

Arsenal har sat en stopper for snakken om Lacazettes fremtid, og vil vente til sommer før de finder ud af det. (Standard)

Newcastle fejlede i at skrive under med Atalanta-angriber Duvan Zapata, men klubben vil gøre sig endnu et forsøg, da interessen stadigvæk er høj. (Football Transfers)

Watford-angriber Ashley Fletcher er angiveligt tæt på at skrifte til New York Red Bulls på en lejeaftale. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik