Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 0)
Atlético
Manchester U
J. Félix (7)
A. Elanga (80)
Daniel Fisker

Atlético Madrid snublede mod utilstrækkelige Manchester United

Der var ikke ret meget, som fungerede for Manchester United, som onsdag besøgte Atlético Madrid. "The Red Devils" blev dog forskånet for et forventeligt nederlag.
En tøvende Manchester United-start gav Atlético Madrid lov til at spille frit og hurtigt på et larmende Wanda Metropolitano. Allerede efter syv minutter resulterede en rodet Manchester United-forsvarsindsats i forbindelse med et hjørnespark i, at João Félix kunne bringe værterne foran.

Føringen holdt hel til pausen i en første halvleg, hvor Ronaldo – på trods af et par frustrerede forsøg – havde været stort set usynlig. Ondt var tæt på at blive værre for Manchester United i første halvlegs døende minutter, hvor kun overliggeren reddede en håbløs forsvarsindsats.

Det var en så godt som forvandlet Ronaldo, der kom ud til anden halvleg, selvom Manchester United ikke havde haft en eneste boldberøring i Atlético Madrid-feltet. Han var lederskikkelsen, som forsøgte at holde snor i holdkammeraterne, der tilsyneladende ikke var i stand til at holde styr på João Félix.

Selvom Ronaldo havde genfundet sit spillehumør, var der stadig ikke meget, der fungerede for ham. Manchester United-manageren Rangnick gjorde også, hvad han kunne fra bænken, hvor han sendte fire friske spillere på banen i løbet af den første halve time af anden halvleg.

En af disse spillere var Elanga, som efter 75 minutter erstattede Rashford. Det viste sig at være en rigtig beslutning, da den unge svensker fem minutter senere opsnappede en stikning fra Fernandes og efterfølgende sørgede for, at Manchester United blev forskånet for et nederlag i Madrid.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER