Fodbold nyheder

Spansk avis:
Haaland enig med storklub

Af Henrik Varbøl Andersen

Dortmund-angriberen ventes at skifte væk fra den tyske storklub denne sommer, og gætterierne har været mange og vil formentlig fortsætte, indtil der kommer en afklaring.
Article image
I følge Tipsbladet skriver den spanske avis Sport nu, at Erling Braut Haaland er blevet enig med Real Madrid om de personlige betingelser forud for et skifte til sommer.


Det menes, at den norske angriber har en frikøbsklausul til sommer på omkring 560 millioner, og den pris vil den spanske kongeklub ganske givet kunne indfri. Grunden til at Real Madrid allerede går efter den norske stjerne er ganske simpelt for at undgå, at angriberen havner et andet sted.

Spanierne var ifølge Tipsbladet mest interesserede i, at få Haaland til sommeren 2023, da han så skulle afløse Karim Benzema, som netop der har kontrakt udløb. Samtidig har Kongeklubben sat de fleste af deres transfer midler på at kunne hente Kylian Mbappe til sommer.

Det store transferspil og gætterier om nordmandens fremtid fortsætter altså lidt endnu, men måske gættet fra Sport er rigtigt.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik