Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
0 - 5
(0 - 4)
Sporting CP
Manchester C
R. Mahrez (7), B. Silva (17), P. Foden (32), B. Silva (44), R. Sterling (58)
Kasper Duelund Jensen

Optakt: Sporting - Manchester City

Lad op til en Champions League-lækkerbisken fra Portugal.
Kommentar:
Endelig! Tirsdag aften ruller Champions League-bolden for første gang igen siden afslutningen på gruppespillet tilbage i december. Der skal med andre ord tages hul på knockoutfasen i verdens bedste klubturnering, og hvilken bedre måde at gøre dette på end ved smutte til Lissabon, hvor der venter fodboldelskerne et interessant første møde i ottendedelsfinalebraget mellem Sporting og Manchester City.

Enhver normal person med bare den mindste forstand på fodbold vil selvfølgelig pege på City som klar favorit. Det er svært andet, når man taler om et hold, som er udstyret med klassespillere overalt på banen, og som ovenikøbet har vundet rub og stub i de sidste to måneder - på nær en enkelt lille svipser mod Southampton tilbage i januar.

Der er uden tvivl opstillet nogle svære betingelser for Sporting for at få skabt et resultat, der kan holde liv i kvartfinaledrømmen, når der om tre uger skal spilles returopgør i Manchester. Alt kan dog lade sig gøre, og Sporting-spillerne vil trods alt gå ind til tirsdagens kamp med masser af tro på egne evner. Den portugisiske mesterklub er nemlig selv inde i en rigtig god form for tiden - ikke mindst hjemme på José Alvalade Stadion, hvor det faktisk er blevet til 12 sejre i de sidste 13 kampe. Så måske bliver det alligevel ikke helt så nemt endda for "The Cityzenz".

Karantæner og skader:
Sporting må desværre se bort fra holdets helt store stjerne og mest kreative spiller i form af Pedro Goncalves, der er ude med en muskelskade.

City må ligeledes undvære en stor profil i form af Jack Grealish. Derudover sidder også Kyle Walker, Chris Palmer og Zack Steffen ude.

Bud på kampens profil:
Kevin De Bruyne. Belgieren skal som den største stjerne hos "The Cityzenz" vise vejen for sine holdkammerater, og det kommer han også til at gøre.

Bud på kampens resultat:
1-3. Der er for meget kvalitet på City-holdet, hvilket ender med at give en relativ komfortabel sejr til de engelske gæster.

Kampen spilles på tirsdag d. 15/02 klokken 21:00 og kan ses på både TV3 Sport og Viaplay. Kampens dommer er Srdjan Jovanović fra Serbien.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER