Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 0)
Salzburg
Bayern München
J. Adamu (21)
K. Coman (90)
Torsten Brix

Maurits Kjærgaard: Utroligt at komme ind i sådan nogle kampe

Dansk knægt skal møde Bayern München i Champions League…
- Jamen først og fremmest har jeg det super godt hernede. Det er et dejligt hold, jeg spiller på, og så er vi videre i Champions League. Så det er super. Nu har jeg været på førsteholdet i et halvt års tid, og jeg nyder det…

Sådan siger Red Bull Salzburg-spilleren Maurits Kjærgaard til Tipsbladet. Som 16-årig blev han solgt for 20 millioner kroner og nu – et par år senere – venter Bayern München i ottendedelsfinalen i Champions League. En kamp som Maurits Kjærgaard glæder sig til.

- Når man stadig er ung, så er det utroligt at komme ind i sådan nogle kampe, siger Maurits Kjærgaard og fortæller endvidere om klubskiftet i den unge alder:

- Så gik jeg ud af 9. klasse, og pludselig blev det en ting, at jeg kunne skifte. Og så følte jeg egentlig, at det passede fint der. Men da jeg var 14 år, der tænkte jeg sgu ikke rigtig over det. Det var først, da jeg blev 15 og spillede for ungdomslandsholdet. Jeg var lige kommet op på ungdomslandsholdet, og så kom der interesse fra forskellige klubber. Og så tænkte jeg, at nu var det ligesom tid.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER