Fodbold nyheder

Arsenal udser tre alternativer

Af Philip Sinkbæk Jensen

Arsenal blev overmatchet af Juventus i jagten på Dusan Vlahovic. Nu øjner Mikel Arteta tre andre angrebsprofiler, som Arsenal skal forsøge at hente.
Article image
Arsenal har sat sig for at hente en ny angriber inden, at transfervinduet smækker i på mandag. Dusan Vlahovic er tabt til Juventus, og derfor udser Arsenal-manager, Mikel Arteta, sig tre nye alternativer til angrebet. Ifølge engelske Standard, så har Arsenal udset sig tre angribere, der alle har forskellige sandsynligheder for at skifte til ’the Gunners’.


Real Sociedads 22-årige svenske angriber, Alexander Isak, virker som den nemmeste aftale at gennemføre inden på mandag, da svenskeren har en frikøbsklausul på 667 millioner kroner. Det 134 millioner kroner dyrere end, hvad Arsenal bød på Dusan Vlahovic.

Derudover beundrer Arteta Lilles 22-årige canadier, Jonathan David, der dog er på kontrakt til sommeren 2025. Canadieren har scoret 12 mål i 22 Ligue 1-kampe, og skal formentligt præsenteres for en lukrativ aftale før at Lille slipper guldfuglen.

Den sidste angriber er Dominic Calvert-Lewin fra Everton, som Mikel Arteta er enormt begejstret for. Ifølge Daily Star så vil Arsenal ikke rykke på den 21-årige engelske Everton-angriberen før til sommer. Det er estimeret, at Everton forlanger 444 millioner kroner for Calvert-Lewin, og først vil overveje bud til sommer, da Everton er presset i Premier League og har brug for englænderen.

Skal Arsenal gøre alvor af sin målsætning for dette transfervindue, så virker Alexander Isak som den bedste mulighed at rykke på - men også den dyreste.

Arsenal residerer i øjeblikket på en 6.-plads i Premier League blot ét point efter West Ham, der har spillet to kampe mere end ’the Gunners’.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik