Fodbold nyheder

Forvirring: Randers udelukker Thomasberg-skifte – men stadig på blokken i AaB

Af Jonathan Kjær Troelsen

Torsdag morgen meddelte Randers FC, at Thomas Thomasberg ikke ville skifte til AaB, fordi dialogen mellem de to klubber var stoppet. Men kort efter er lyden anderledes i det nordjyske.

Article image
Ritzau/Scanpix

Lige siden AaB mistede deres træner, Marti Cifuentes, til svensk fodbold, har favoritten til at overtage jobbet været Randers FC-træner Thomas Thomasberg. Der har været åbenhed omkring, at der har været dialog mellem de to klubber, men som tidligere skrevet på Indkast.dk var den dialog ifølge Randers FC droppet og stoppet torsdag morgen.


På Randers FC’s hjemmeside lød det fra klubbens sportslige direktør, Søren Pedersen, at dialogen var lukket med AaB.

- Interessen for ham har været stor, men vi har ikke kunnet blive enige med AaB om en passende aftale, og derfor har vi nu lukket dialogen for at få arbejdsro.

Men ifølge sportschefen i AaB, Inge André Olsen, så er Thomas Thomasberg stadig en mulighed i det nordjyske, og han er fortsat på kandidatlisten. Det siger Olsen til Nordjyske.

- De mennesker, som vi snakker med, skal kunne stole på, at vi holder fortroligheden. Jeg ved ikke, hvorfor Randers har haft et behov for at kommentere på dialogen omkring Thomasberg, men det hele er jo et meget taktisk spil, og jeg vil da mene, at han stadig står på vores blok.

Inge André Olsen siger i samme ombæring, at de fleste af de mulige nye trænernavne i AaB er på kontrakt i andre klubber. Derfor er det hele et spørgsmål om penge.


- De forskellige navne, vi har på blokken, er overvejende på kontrakt i andre klubber, og det gør, at vi er nødt til at køre flere forhandlingsspor samtidig. I den sidste ende står og falder det jo ofte på pengene - i forhold til at lande en aftale, siger Inge André Olsen.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE