Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter
Article image
Ritzau-Scanpix
Everton vil snakke med Frank Lampard og Wayne Rooney omkring det ledige managersæde på Goodison Park. (Telegraph)


Newcastle forhandler med Bayer Leverkusen omkring en aftale om den hollandske U21-landsholdsspiller Mitchel Bakker. (Mail)

Newcastle overvejer Adana Demirspors italienske angriber Mario Balotelli, ifølge den tyrkiske klubs præsident Murat Sancak. (Inside Futbol, via Star)

Arsenal har fået et boost i forhåbningerne om at hente Juventus´ brasilianske midtbanespiller Arthur Melo, da den italienske klub er i forhandlinger med Lyon om en mulig erstatning. Det drejer sig om den brasilianske midtbanespiller Bruno Guimaraes. (Get French Football, via Sun)

Arsenal har mødt modstand i jagten på Fiorentinas serbiske angriber Dusan Vlahovic, da angriberen angiveligt kun ønsker et skifte til Juventus. (Mail)

Tottenham forsøger stadig at hente den spanske kantspiller Adama Traore i januar-vinduet, men Wolverhampton-manager Bruno Lage presser på for, at den 25-årige bliver til slutningen af sæsonen. (Fabrizio Romano)


Tottenham forsøger også at skippe en række spillere. Det drejer sig om franske Tanguy Ndombele, irske Matt Doherty, engelske Dele Alli og hollandske Steven Bergwijn. (Fabrizio Romano)

Brentford kan møde konkurrence fra Leicester og Newcastle i deres jagt på danske Christian Eriksen. (Times)

Christian Benteke har ingen intentioner om at forlade Crystal Palace, selvom Burnley er interesseret i den belgiske angriber som en erstatning for Chris Wood. (Evening Standard)

Liverpool forbereder et bud på 44 millioner kroner på Fulhams engelske kantspiller Fabio Carvalho. Også West Ham, Leeds og Porto er interesseret i den 19-årige, hvis kontrakt udløber denne sommer. (Sun)

Arsenal, Tottenham og Leeds er interesseret i Middlesbroughs engelske back, Djed Spence, som i øjeblikket er udlejet til Nottingham Forest. (Sky Sports)

Leeds vil byde endnu engang på RB Salzburgs amerikanske midtbanespiller Brenden Aaronson, efter et bud på 133 millioner kroner, blev afvist. (Mail)

Watford er klar til at hente Bordeauxs kantspiller Samuel Kalu efter klubberne er nået til enighed om en pris på 31 millioner kroner for den 24-årige nigerianske landsholdsspiller. (Athletic)

Burnley er klar til at afgive endnu et bud på irske Harry Vaughan efter deres seneste bud blev afvist af Oldham. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik