Fodbold nyheder

Serie A-profil villig til at skifte ovenpå bud

Af Philip Sinkbæk Jensen

Newcastle mener det alvorligt, når ambitionen er at hente endnu en profileret angriber til klubben i dette transfervindue.

Article image
Ritzau-Scanpix

Atalanta har modtaget et 223-millioner-kroner-dyrt bud på Duván Zapata fra Newcastle.


Den 30-årige colombianske angriber vil i sandhed være ’guds gave’ til Newcastle, som angriberens fornavn angiveligt betyder, når de saudiarabiske ejere forsøger at købe sig ud af nedrykningspositionen i Premier League under dette transfervindue.

Ifølge engelske Daily Record, så er Atalanta åbne over for at sælge den colombianske landsholdsangriber. Klubben værdisætter Zapata til 335 millioner kroner, der angivelig er klar på at skifte til Premier League, hvis de to klubber kan blive enige om pris og betingelser for skiftet.

Zapata er kontraktmæssigt bundet til Atalanta til sommeren 2023, og colombianeren er bekendt med, at Atalanta er på udkig i Benfica efter den 22-årige uruguayske landsholdsangriber, Darwin Núñez, og derfor ser en mulighed i skiftet.

Zapata sidder i øjeblikket ud med en lyskeskade, der hat holdt angriberen ude de seneste tre kampe.

Duván Zapata skiftede endegyldigt til Atalanta fra Sampdoria i vinteren 2020 efter at have været udlejet til Atalanta i 1,5 år forinden. Det er blevet til 152 kampe for klubben med 78 mål og 38 assists til følge.


Mere om Duván Zapata

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE