Fodbold nyheder

Eden Hazard trodser Real Madrid-ledelsen

Af Philip Sinkbæk Jensen

Newcastle har fået et bud på Eden Hazard accepteret af Real Madrid, men problemet er, at Hazard ikke vil skrive under med Newcastle.

Article image

Real Madrid har accepteret et bud på 368 millioner kroner fra Newcastle for Eden Hazard, men belgieren vil ikke skifte til bundproppen trods ønsket om at finde en ny klub.


Den 32-årige belgiske kantspiller vil kun skifte til en storklub, og ikke til Newcastle for at opsøge millionerne på kontoen.

Real Madrid blev ellers mødt af et fornemt bud af Newcastle, der matchede minimumsprisen for Hazard, men i sidste ende fældet af Hazard selv.

Selvom at spilletiden hos Carlo Ancelotti er yderst knap, hvor Hazard er underprioriteret bag Vinicius Junior, Rodrygo, Marco Asencio, Lucas Vázquez og måske endda Gareth Bale, så har belgieren ikke travlt med at finde en ny klub, da hans kontrakt først udløber i sommeren 2024.

Real Madrid er interesseret i at sælge, da Hazard er en løntung spiller, der potentielt kan forværre transferplanerne om at hente både Kylian Mbappé og Erling Braut Håland til klubben.

Det ser ud til, at det kun er Chelsea, som dur for Hazard, der formentligt bliver hos ’Kongeklubben’ indtil 2024, hvis ikke, at Thomas Tuchel får en åbenbaring og vil hente den skadesramte rekordtransfer i Real Madrid.


Eden Hazard har spillet 59 kampe for Real Madrid, hvor han har scoret fem mål og lagt op til ti. Til sammenligning scorede han 110 mål og generede 92 assists i Chelsea, hvor han forinden havde scoret 50 mål og lagt op til 53 for Lille.Mere om Eden Hazard

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE