Fodbold nyheder

Han skal forstærke Barcelona til sommer

Af Kenneth Nielsen

Tidligere europamester skal hjælpe Barcelona tilbage på sporet.

Article image
Ritzau-Scanpix

I sommer var der rygter på vandrørene om, at Barcelona var interesseret i at hente Renato Sanches, men kunne på daværende tidspunkt ikke blive enige med Lille om en transfer.

Ifølge El Nacional er der dog nu en håndsrækning til Barcelona da superagenten, Jorge Mendes, tilsyneladende åbner en dør på klem for Barcelona, da Lille oplever økonomiske problemer, og skulle derfor være klar til at skippe deres portugisiske midtbanespiller. Jorge Mendes er heller ikke hvilken som helst agent, da han allerede har spillere som Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva, og Fabinho i folden – bare for at nævne et par stykker…

El Nacional beretter dog, at der umiddelbart kan være nogle ugler i mosen, inden en eventuel transfer kan gå igennem, da Barcelonas cheftræner Xavier Hernández skal være nervøs for, om Renato Sanches har mentaliteten til en storklub og derover har Barcelona som bekendt selv økonomiske udfordringer.

Renato Sanches har trods sine kun 24-år allerede repræsenteret Benfica, Swansea, Bayern og Lille og har ligeledes vundet EM med Portugal tilbage i 2016.

Mere om Renato Sanches

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik