Fodbold nyheder

Buffon: Juventus mistede DNA med Ronaldo

Af Emre Arslan

Juventus-legenden Gianluigi Buffon mener, at Juventus mistede deres DNA, da Cristiano Ronaldo var en del af truppen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Gianluigi Buffon er blevet 43 år, men han fortsætter stadig med fodbold på et professionelt plan, da han tørner ud for Parma i Serie B.


Her kom han til i sommer, og dermed sagde han et endegyldigt farvel til Juventus. Cristiano Ronaldo forlod også Torino i samme vindue, og de to profiler havde det godt sammen.

Men når den italienske-stjerne ser tilbage på de sidste to år, er han en smule ked af over, hvilken retning Juventus gik med Ronaldo i truppen.

Buffon siger nemlig ifølge Football Italia, at Juventus mistede sit DNA som en enhed, da Ronaldo tog alt for meget af fokusset.

- Juve havde chancen for at vinde Champions League det første år, han kom, hvilket var det år, hvor jeg var i Paris Saint-Germain, og jeg kunne ikke forstå, hvad der skete.

- Da jeg vendte tilbage, arbejdede jeg sammen med ham i to år, og vi havde det godt sammen, men jeg tror, at Juve mistede det DNA, der gjorde, at vi var et hold sammen.


- Vi nåede Champions League-finalen i 2017, fordi vi var et hold fuld af erfaring, men frem for alt var vi en samlet enhed, og der var denne konkurrence om pladserne i gruppen, som var meget stærk. Det mistede vi med Ronaldo, udtaler Gianluigi Buffon.

Cristiano Ronaldo er fortsat Juventus' topscorer i 2021, uden at have spillet for dem siden August.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE