Fodbold nyheder

FCN køber Marxen fri i Randers

Af Philip Dar

FC Nordsjælland har haft pengepungen fremme for at forstærke defensiven.

Article image
Ritzau/Scanpix

Et bombe af de større, har ramt det danske transfermarked denne onsdag i december, kort før vintertransfervinduets åbning til januar. Onsdag er det nemlig blevet offentliggjort, at FC Nordsjælland henter 31-årige Erik Marxen i Randers, hvor han var anfører.


FC Nordsjælland har tidligere hentet rutinerede kræfter til forsvarskæden på et hold, som ellers består primært af unge spillere, hvor også Kian Hansen blev hentet i FCM.

FC Nordsjælland kalder, i en pressemeddelelse, Erik Marxen for en af 3F Superligaens mest erfarne spillere. Klubben oplyser desuden, at Marxen tiltræder på en fireårig kontrakt.

- Vi er meget bevidste om, at vi det seneste års tid har efterspurgt mere af den erfaring og de lederevner, som de unge spillere i vores model skal kunne lære af og læne sig op ad. Det adresserer vi i den grad med Erik Marxen, som gennem flere år har vist sine store lederegenskaber i Randers FC. Det spillemæssige niveau er vi ikke i tvivl om omkring Erik, men han har også overbevist os om, at han på det menneskelige plan kommer til at passe godt ind i FC Nordsjælland og Right to Dream organisationen, siger FCNs sportsdirektør, Mikkel Hemmersam.

Også Erik Marxen glæder sig til at komme i gang i sin nye klub.

- Jeg ser FC Nordsjælland som en klub med et meget stort potentiale i kraft af deres filosofi, talentmasse og set-up. Jeg er helt klar over, hvad opgaven og udfordringen på kort sigt består i, og jeg er først og fremmest kommet til for at hjælpe med at skaffe sejre – det er det vigtigste. Men jeg har også ambitioner om at hjælpe holdet og klubben til at indfri potentialet og vinde medaljer på sigt.


Erik Marxen står noteret for 207 Superliga-kampe. Udover Randers, har Marxen også tørnet ud for Vejle, Horsens og Sønderjyske inden turen nu går til det nordsjællandske, hvor han får trøjenummer 15.
Mere om Erik Marxen

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE