Fodbold nyheder

Manchester United har gyldent kort til at lokke Antonio Rüdiger til klubben

Af Philip Sinkbæk Jensen

Ralf Rangnick er tysk landsmand med Antonio Rüdiger, og har et stærkt forhold til tyskerens agent og halvbror, Sahr Senesie.

Article image

Manchester United melder sig ind i kampen om Antonio Rüdiger, hvor klubben håber, at sin tyske midlertidige manager, Ralf Rangnick, kan vifte al konkurrence væk omkring Chelsea-tyskeren, da Rangnick har et stærkt forhold til Rüdigers agent.


Den 28-årige tyske Chelsea-midtstopper har kontraktudløb til sommer, og sidder i øjeblikket fast i kontraktforhandlingerne med Chelsea.

Ralf Rangnick har tidligere været sportsdirektør i RB Salzburg og RB Leipzig, og har i den forbindelse arbejdet tæt sammen med Rüdigers agent og halvbror, Sahr Senesie.

Ifølge engelske Mail, så forlanger Rüdiger 1,8 millioner kroner om ugen, hvorfor at forhandlingerne er indstillet, da Chelseas seneste bud har været på 1,2 millioner kroner om ugen.

Både Real Madrid, Paris Saint-Germain, Bayern München og nu Manchester United star i kø for at tilknytte Rüdiger på en fri transfer til sommer, hvor det er rapporteret, at Real Madrid er klar til at imødekomme tyskerens lønkrav.

Antonio Rüdiger kom til Chelsea fra Roma i 2017 på en 260-millioner-kroner-aftale, hvorefter det er blevet til 171 kampe for klubben med ni mål, syv assists, en Champions League-triumf og en Europa League-triumf til følge.

Mere om Antonio Rüdiger

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE