Rasmus Ove

Dopingdømt målmand har fremtiden på plads – skal ikke til Barcelona

Ajax-målmanden Andre Onana har været et varmt emne på transfermarkedet de seneste måneder, hvor senest Xavi´s Barcelona skulle være interesseret i den afrikanske målmand.
Onana var en fast del af Ajax sprudlende 2019-mandskab, der nåede hele vejen til Champions League-semifinalen. Onana har dog været i stor modvind, da han i februar blev bandlyst fra fodbold i et år, efter han blev testet positiv for det forbudte stof Furosemide. Straffen er sidenhen blevet reduceret til ni måneder, men det er kun blevet til 90 minutter for Ajax, siden han kom tilbage til truppen i november.

Med kontraktudløb til sommer og længerevarende forløb på sidelinjen med karantæne har det længe stået klart, at Onana ville forlade Ajax. Inter har siden juli været i førersædet til at få hans underskrift, hvor en aftale efter sigende skulle være på plads. Men de seneste døgn har rygterne floreret omkring et comeback til Barcelona, hvor han har en fortid på La Masia-akademiet. Det tyder dog ikke på der er hold i disse rygter, og Onana ser fortsat ud til at ende i Inter. Dette bekræfter Fabrizio Romano på sin twitter.

- Inter er stadig i den samme position i forhold til deres Andre Onana aftale, på trods af nye Barca rygter. De kom i Juli frem til en mundtlig aftale, der vil binde ham på en fire-årige aftale.