Fodbold nyheder

Romero skadet - Conte kigger på Serie A-profiler

Af Stefan Lindahl

En skade til Tottenham-spilleren Cristian Romero har fået klubbens manager til at kigge på mulige erstatninger i Serie A.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenhams argentinske forsvarsspiller Cristian Romero er ude med en skade i baglåret i en længere periode. Det har ifølge Football Italia tvunget London-klubbens manager, Antonio Conte, til at kigge på mulige løsninger frem mod transfervinduet, som åbner i januar.


Ifølge mediet overvejer Conte tre af de største forsvarsprofiler i Serie A, da italieneren kigger på Inters Stefan de Vrij, Juventus’ Matthijs de Ligt og Fiorentinas Nikola Milenkovic. Det bliver dog ikke let for Premier League-klubben at få fat i en af de tre spillere.

Alle tre spillere er profiler i deres respektive arbejdsgiveres defensiv, hvilket kan gøre det svært for London-klubben at lokke klubberne til at sælge midt i sæsonen.

Derfor kan Tottenham være tvunget til at aktive frikøbsklausulen hos den eneste af de tre, som har en, og det er Juventus-profilen Matthijs de Ligt. Det bliver dog bestemt ikke en billig omgang, da hollænderens frikøbsklausul er 1,146 mia. kroner stor.

Conte fortalte på pressekonferencen før kampen mod Burnley i weekenden, som endte med at blive aflyst på grund af sne, at Romero tidligst ser banen igen til januar eller februar. Tottenham-manageren understreger dog, at skaden er alvorlig.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik