Fodbold nyheder

Jores Okore venter på løn i Kina

Af Emre Arslan

Jores Okore sidder i en træls situation i Kina, hvor ligaen er suspenderet i fire måneder og at han stadig venter på at få udbetalt forsinket løn.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere Nordsjælland og Aston Villa-spiller Jores Okore venter på at få udbetalt forsinket løn af sin kinesiske klub Changchun Yatai, som han skrev under med i starten af året.

Okore fortæller til DR, at mange kinesiske klubber er havnet i økonomiske problemer efter de senere års store satsning på dyre spillere.

- Der er selvfølgelig nogle klubber, der har lidt sværere ved at betale end andre, og så er de lidt bagud med lønnen. Det kan man godt mærke nogle gange, og det er selvfølgelig lidt frustrerende, siger Jores Okore og tilføjer:

- Man skal jo forstå det fra begge sider, også fra klubbens. Men de har lovet, at de vil betale lønnen, som de skylder, så det er det, man må gå ud fra.

Jores Okore har ikke spillet en ligakamp siden august, da den kinesiske liga har været sat på pause fra midten af august og frem til december.

Det er sket, fordi det kinesiske landshold skulle have de bedst mulige betingelser for at kvalificere sig til VM i 2022, men det har umiddelbart ikke været en sucess indtil videre, for de kinesiske landsholdsspillere er indtil videre nummer fem i sin kvalifikationsgruppe, hvor der resterer fire kampe.

Okore har spillet 14 kampe for Changchun Yatai.

Mere om Jores Okore

Mere om Changchun Yatai

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik