Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
1 - 1
(1 - 0)
AGF
Silkeborg
M. Bundu (17)
R. Carstensen (70)
Torsten Brix

Silkeborg – et frisk pust

Kent Nielsen ved at det hele kan vende… hurtigt!
- Spillerne skal vide, at det er okay at fejle, men også at vi ikke skal være overmodige. Vi spiller ikke chancefodbold, men forsøger hele tiden at rykke barren for hvor hurtigt vi kan spille, og når man er opsat på hele tiden at tænke fremad, så kommer man også til at lave fejl.

Sådan siger Silkeborg-træner Kent Nielsen til DR inden de i fredag aften skal op imod AGF. En sejr her vil sende Silkeborg mod toppen og AGF imod bunden, så meget er på spil – også for sæsonens overraskelse Silkeborg. Træner Nielsen ved godt, at det hele kan vende hurtigt:

- Vi havde ingen overvejelser om at ændre vores spillestil op til denne sæson. Vi så os selv som et frisk pust. Det var der mange, der grinede af, men med det spil, vi har leveret, er vi fuldt fortjent i top-6 og kan vi holde kadencen, aspirerer vi kraftigt til at holde den plads, når grundspillet skal gøres op.

- Lige nu er der meget snak om vores måde at gribe spillet an på, men taber vi fem kampe i træk, så kommer kritikken hurtigt. Det er derfor, jeg siger, at det vigtigste er at vinde, så slipper du for rigtig meget. Men vi kommer aldrig til at gå på kompromis med den måde, vi gør tingene på. Man kan kæmpe sig til overlevelse, men man skal spille sig til topplaceringer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER