Fodbold nyheder

Newcastle vil hente Fiorentina-komet

Af Niels Nedergaard

Kampen om det serbiske vidunderbarn Dusan Vlahovic’s underskrift spidser til, og nu melder Newcastle sig også ind i kapløbet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Dusan Vlahovic er en yderst attraktiv herre i øjeblikket. Trods sine blot 21 år har serberen i denne sæson taget hele fodboldeuropa med storm med flere imponerende præstationer for Fiorentina.

Det har medført en stigende interesse for det serbiske stortalent. Tidligere på måneden var der historier om, at Arsenal skulle have budt 600 millioner kroner for Fiorentina-stjernen, men det bud afviste serberens agent prompte, selvom det ellers var den pris, som La Viola havde meldt ud til at starte med.

Nu forsøger Newcastle sig så og spørger efter Dusan Vlahovic. Ifølge det lokale medie Corriere Fiorentino har er den storsatsende Premier League-klub nemlig villige til at smide et bud på 706 millioner kroner på bordet for angriberen. Det er altså over 100 millioner kroner mere, end hvad Arsenal tilbød i sin tid.

Mediet skriver dog ikke, hvorvidt der allerede skulle være konkrete forhandlinger i gang mellem parterne, men indtil nu har Fiorentina været forholdsvis tavse, og det samme har Dusan Vlahovic-lejren, hvor serberens agent har skudt samtlige bud til jorden indtil nu.

Det er dog en helt tredje klub, der kan ende med at løbe med serberens underskrift. For Corriere Fiorentino mener nemlig også at vide, at Juventus i øjeblikket fører kapløbet om vidunderbarnets underskrift. Dette skyldes, at Vlahovic angiveligt trives utroligt godt i det italienske, hvor han har fundet sig godt til rette og gerne vil fortsætte sin nuværende udvikling.

Det ville ikke være første gang, at Juventus henter spillere fra sine direkte konkurrenter i Serie A. Også den argentinske stjerne Paolo Dybala blev hentet til storklubben fra US Palermo. Det samme var tilfældet med Miralem Pjanic, som Juventus i sin tid hentede til klubben fra AS Roma. Pjanic er dog siden skiftet til Barcelona og er i øjeblikket udlejet til Besiktas.

Dusan Vlahovic har kontraktudløb med Fiorentina i sommeren 2023, så der er ingen tvivl om, at klubberne skal ud og have den store pengepung frem, hvis de vil sikre sig det serbiske stortalent.

Mere om Dušan Vlahović

Mere om Fiorentina

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik